Mes gaminame picą naudojant senovinę gamybos techniką ir aukščiausios kokybės komponentus. Picą kepame rankų darbo malkinėje krosnyje prie 400 C temperatūros apie 90 sekundžių. Toks trumpas kepimo laikas neleidžia susidaryti toksinams dėl terminio poveikio produktams. Gamybai naudojame tik sertifikuotus, itališkus miltus ir pomidorus.

Keramikinė kepsninė sukurta daugiau nei 3000 metų senumo azijietiško molinio indo, vadinamo kamado pagrindu.

Slenkant amžiams žmonės šiuos paprasčiausius molinius indus ištobulino ir pritaikė gaminti įvairius patiekalus.

Visi kepsniai kepami unikaliose keramikinėse kepsninėse, naudojant ekologiškas medžio anglis. Keramikinės kepsninės privalumai – sultingi, minkšti ir ypatingo skonio patiekalai

Kiekvieną darbo dieną galite užsisakyti vietoje arba išsinešti dienos pietų pasiūlymą.